Paylaş

10 Mart 2014 Pazartesi

Google Drive Nedir?

Sizin için önemli olan fotoğrafları, videoları, dokümanları ve diğer dosyaları Google Drive'a yükleyin. 15 GB'a kadar depolama alanıyla başlangıç yapın. Üstelik ücretsiz.


İhtiyacınız olan her şey, gittiğiniz her yerde : 
Drive'la, nereye giderseniz gidin dosyalarınız sizinle birliktedir. Dosyalarınızı herhangi bir bilgisayarda drive.google.com adresine giderek veya hareket halindeyseniz Drive mobil uygulamasını kullanarak organize edebilir, düzenleyebilir ve paylaşabilirsiniz.

Bir şey oluşturun : Drive'da, işlerinizi yapmanıza yardımcı olacak yerleşik uygulamalar bulunmaktadır. Kısa bir hikaye yazın. Oda arkadaşlarınızla, paylaşılan bir bütçe oluşturun. Önemli bir dokümanı imzalayıp fakslayın. Yaptığınız her şey Drive'da otomatik olarak kaydedilir.

Bir şey oluşturun : Google Dokümanlar, E-Tablolar ve Slaytlar Drive'da yerleşik haldedir. Alışveriş listesi oluşturun, e-tabloda bir etkinliği planlayın veya kendi başınıza ya da diğerleriyle birlikte tarih dersiniz için bir sunu hazırlayın.

Güvenli ve paylaşılabilir: Cihazlarınıza ne olursa olsun, Google Drive'da depolanan dosyalarınız güvendedir. Ayrıca, Drive'a yüklediğiniz veya Drive'da oluşturduğunuz her şey size aittir ve paylaşmaya karar vermediğiniz sürece, otomatik olarak gizli şeklinde ayarlanır.